Prøv en elbåt
Strømsø Electric Folkboat
Denne norske elbåten er praktisk og romslig, og har overnattingsplass for en liten familie eller vennegjeng. I snekkefart kan Strømsø gå nesten hele sommeren med lading fra egne solceller på taket.

Les mer om Strømsø Electric Folkboat

Cava 350
Splitter nye Cava 350 fra finske Jade Boats blir vist i Norge for første gang under båtmessa. Cava 350 er en sjarmerende finsk elbåt med 1 kW eller 3 kW pod-motor.  

Les mer om Cava 350
Hydrolift E-22 med Evoy påhengsmotor
Plug er i gang med å bygge ladepunkt for elbåter i Arendal. De kommer til båtmessa med sin Hydrolift E-22 med Evoy 120 hk elektrisk utenbordsmotor.

Les mer om Plug
Silent Sea Polar 20
Silent Sea leverer elektriske fremdriftssystemer til nye båter, og bygger om bygger om eksisterende båter. Silent Sea setter akkurat nå inn elmotor i en Polar 20 som de viser på båtmessa.

Les mer om Silent Sea
Ebaat sørlandssjekte
Arendalsfirmaet Ebaat tilbyr elektrisk drivlinje for ettermontasje med enkel installasjon og rimelig kostnad. Systemet er tiltenkt saktegående skrog - gjerne godt brukte trebåter.

Les mer om Ebaat
Plattgatter
Jon Vehus har vært på Lydløs i flere år med sin vakre Plattgatter. Båten er et godt eksempel på at fremtidens båtliv allerede er her. Elmotor i gamle båter som går sakte gir gode opplevelser.

Slå av en prat med Jon, og bli med på prøvetur
FinX
Finx er en unik, elektrisk påhengsmotor uten propell - den har en membran som vibrerer som en fiskefinne. Ebaat har montert FinX på på en helt vanlig gummijolle. Prøv og kjenn følelsen!

Supercharge
Supercharge leverer hurtigladere til ulike behov og bransjer. De bygget landets første flytende hurtigladestasjon for elbåter allerede i 2021. På båtmessa viser de frem ulike ladeløsninger.

Få informasjon først.
Meld deg på Lydløs nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrev fra Lydløs!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

STØTTESPILLERE

Arise Health logoThe Paak logo2020INC logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo
Arise Health logoOE logo

LYDLØS DELTAR I goLEIF

Arise Health logo