Elbåter
og utstillere
Evoy
Norske Evoy lager 100% elektriske innenbords- og utenbordsmotorer som passer til til fritids- og kommersielle hurtiggående båter fra 20 til 50 fot.
Candela
Svenske Candela kurerer rekkeviddeangst med avanserte foiler som løfter skroget ut av vannet. På Lydløs kan du oppleve ny C-8 hardtop, en ideell båt for Sørlandet!

Book prøvetur lørdag 17. juni

Plug
Plug gjør maritim lading enkelt og tilgjengelig. De forteller hvordan kaieiere og kommuner kan gjøre sin kai klar for et elektrisk båtliv, og hvorfor det er viktig å starte tidlig.
Green Waves
Green Waves er en av våre lokale helter. De kommer både med båten GW 601 og med sitt splitter nye elektriske fremdriftssystem som kan monteres i gamle og nye båter.
Hyrex
Hyrex lager hydrogenelektrisk fremdriftssystem som øker rekkevidden over seks ganger. Hyrex kommer med Hyrex 28, og har også spennende nyheter å fortelle.
Strana
Elbåten Strana har et energieffektivt skrog som prioriterer rekkevidde før fart. Strana kontrolleres via en app, og styres med en liten joystick.
Hydrolift E-22 med 150 hk Evoy
Plug tar med seg sin brukervennlig Hydrolift E-22, med elektrisk utenbordsmotor fra Evoy. Båten kan hurtiglades på samme måte som vi kjenner fra elbiler.
Pascal Technologies
Pascal Technologies kutter energibehovet for båter med inntil 50 prosent ved hjelp av luftputeteknologi. Konseptet passer for fritidsbåter, vanntaxier, arbeidsbåter og ferger.
Freepower
Freepower er fullstendig selvforsynt med solenergi. Egenprodusert energi fra soltaket betyr at behovet for batterikapasitet avtar, som igjen gir lavere vekt. Lavere vekt betyr mindre energiforbruk som igjen gir lengre rekkevidde.
Canal Boats Telemark med Greenline 39
Opplev den perfekte kombinasjonen av luksus og bærekraft med Canal Boats Telemark og den fantastiske elektriske Greenline 39. Canal Boats Telemark er pionerer innen bærekraftig båtturisme. Båten som kommer til Lydløs kan du også kjøpe!
Silent Sea
Silent Sea kommer til Lydløs med demobåten First 47.7, som ved hjelp av regenerering fra propell og solceller lager nok strøm til å være helt uavhengig av lading på land.
Vitesse
Vitesse er en helelektrisk Beneteau Oceanis 54. Eier er Håkon Ingvaldsen, som er ekspert på strømforsyning og batterier til bruk i fritidsbåter og arbeidsbåter.
ebaat.no
ebaat.no tilbyr elektrisk drivlinje for ettermontasje med enkel installasjon og rimelig kostnad. Systemet er tiltenkt saktegående skrog - gjerne godt brukte trebåter.
Eliasbåten
Redningsskøyta Elias kommer til Lydløs lørdag 17. juni, og ønsker små matroser velkommen ombord på tokt i Pollen.
AQUA superPower
Aqua superPower har designet og utviklet et dedikert globalt marin hurtigladenettverk med teknologi, funksjonalitet og funksjoner skreddersydd spesielt for sektoren.
Eldrift
Eldrifts kompakte, mobile lynlader-enheter gir strøm med stor effekt hver gang den elbåten trenger påfyll. Batteriene kan enkelt byttes ut, og kan lades raskt på en vanlig hurtiglader.
Boatia
Botia er installatør og salgsledd for SeaDrive, teknisk montør for FreePower og deltar i Elbåtnettverket.
Inpeq
Inpeq utvikler høyeffektive fremdriftssystemer basert på helt nye teknologiske prinsipper.
Polboat
Et eventyrfartøy som kan ta deg utenfor allfarvei, transportere deg via en fullt elektrifisert drivlinje, og ikke etterlate noe mellom deg og naturen.
E-Mako-655
Viking Norsafe i Arendal har lansert en redningsbåt med elektrisk utenbordsmotor fordi elektrisk er mer forutsigbart, krever mindre vedlikehold og er bedre for miljøet.
X Shore
X Shore kombinerer svensk maritimt håndverk og teknologi, og satser stort med sine helelektriske fritidsbåter.
Impulse-Power
Gründerene i Impulse-Power er seilere, og ønsket et lettere og mer startsikkert alternativ for små fossile påhengsmotorer. Løsningen ble stille og kompakte elmotorer for maritimt bruk, sammen med ledende batteriteknologi.
Supercharge
Supercharge leverte landets første flytende hurtigladestasjon for elbåter. Konseptet består av et habitat, som gjør at ladestasjonen passer perfekt på fjellet om vinteren og ved sjøen om sommeren.
Living Boats Aarhus
Living Boats Aarhus viser frem sin elektriske Frolic 21, LIV, som til vanlig tar med gjester rundt i havnebassenget i Århus for å vise frem byen fra sjøsiden.
Powerdock
Fremtidens energibrygger on/off grid systemer.
Få informasjon først.
Meld deg på Lydløs nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrev fra Lydløs!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

STØTTESPILLERE

Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo2020INC logo

LYDLØS DELTAR I goLEIF

Arise Health logo