Elbåter
og utstillere
Candela C-8
Svenske Candela kurerer rekkeviddeangst med avanserte foiler som løfter skroget ut av vannet. I fjor var Candela C-7 på Lydløs. Nå kommer Candela med neste generasjon: C-8 er en helt utrolig båt som gir en ekte wow-opplevelse.

Book prøvetur lørdag 17. juni

Evoy med Goldfish X9
Norske Evoy lager 100% elektriske innenbords- og utenbordsmotorer som passer til til fritids- og kommersielle hurtiggående båter fra 20 til 50 fot. Evoy kommer med Goldfish X9, som er en av verdens raskeste elbåter.

Book prøvetur lørdag 17. juni
Evoy med Hydrolift E-22
Evoy viser sin 150 hk elektrisk utenbordsmotor på Hydrolift E-22, som har et effektivt skrog som gir best mulig kjøreopplevelse og lavt forbruk. E-22 kan hurtiglades på samme måte som vi kjenner fra elbiler.

Book prøvetur lørdag 17. juni
Freepower
Freepower er fullstendig selvforsynt med solenergi. Egenprodusert energi fra soltaket betyr at behovet for batterikapasitet avtar, som igjen gir lavere vekt. Lavere vekt betyr mindre energiforbruk som igjen gir lengre rekkevidde.

Book prøvetur lørdag 17. juni
Strana
Boatia kommer til Lydløs med elbåten Strana, som har et energieffektivt skrog som prioriterer rekkevidde før fart. Strana kontrolleres via en app, og styres med en liten joystick.

Book prøvetur lørdag 17. juni
Green Waves
Green Waves er en av våre lokale helter. De kommer med elbåten GW 601, som er en romslig 20 fots, tverrhekket fritidsbåt er meget anvendelig til turer i skjærgården, fisking, og gode opplevelser med hele familien.

Møt opp ved båten og spør om prøvetur
First Waves X
Green Waves nye elektriske drivlinje-serie, First Wave X, er et høykvalitetssystem laget for profesjonelt bruk i både fersk- og saltvann. Enkelt å installere både i nye og eksisterende båter.
Pascal Technologies
Pascal Technologies kutter energibehovet for båter med inntil 50 prosent ved hjelp av luftputeteknologi. Konseptet passer for fritidsbåter, vanntaxier, arbeidsbåter og ferger.
Plug
Plug gjør maritim lading enkelt og tilgjengelig. De forteller hvordan kaieiere og kommuner kan gjøre sin kai klar for et elektrisk båtliv, og hvorfor det er viktig å starte tidlig.
Ibiza 601 elektrisk cruiser
Prosjektet Transformasjon til el-båt har gitt resultater. Nå presenterer Ibiza sin første elbåt, med elektrisk påhengsmotor fra Stream propulsion.
Canal Boats Telemark med Greenline 39
Opplev den perfekte kombinasjonen av luksus og bærekraft med Canal Boats Telemark og den fantastiske elektriske Greenline 39. Canal Boats Telemark er pionerer innen bærekraftig båtturisme. Båten som kommer til Lydløs kan du også kjøpe!
Silent Sea
Silent Sea kommer til Lydløs med demobåten First 47.7, som ved hjelp av regenerering fra propell og solceller lager nok strøm til å være helt uavhengig av lading på land.
Vitesse
Vitesse er en helelektrisk Beneteau Oceanis 54. Eier er Håkon Ingvaldsen, som er ekspert på strømforsyning og batterier til bruk i fritidsbåter og arbeidsbåter.
ebaat.no
ebaat.no tilbyr elektrisk drivlinje for ettermontasje med enkel installasjon og rimelig kostnad. Systemet er tiltenkt saktegående skrog - gjerne godt brukte trebåter.

Møt opp ved båten og spør om prøvetur
Viking Norsafe E-Mako-655
Viking Norsafe i Arendal har lansert en redningsbåt med elektrisk utenbordsmotor fordi elektrisk er mer forutsigbart, krever mindre vedlikehold og er bedre for miljøet.
Viking Norsafe E-GES 52
Hensikten med å gjøre den store livbåten E-GES 52 elektrisk er å gi raskere og sikrere evakuering av personell bort fra plattformen i en nødsituasjon. Elektrisk gir langsiktige kostnadsbesparelser på grunn av redusert vedlikehold og fjernovervåking, og forbedret komfort på grunn av fravær av eksos, støy og vibrasjoner.
AQUA superPower
Aqua superPower har designet og utviklet et dedikert globalt marin hurtigladenettverk med teknologi, funksjonalitet og funksjoner skreddersydd spesielt for sektoren.
Eldrift
Eldrifts kompakte, mobile lynlader-enheter gir strøm med stor effekt hver gang den elbåten trenger påfyll. Batteriene kan enkelt byttes ut, og kan lades raskt på en vanlig hurtiglader.
Polboat
Et eventyrfartøy som kan ta deg utenfor allfarvei, transportere deg via en fullt elektrifisert drivlinje, og ikke etterlate noe mellom deg og naturen.
Impulse-Power
Gründerene i Impulse-Power er seilere, og ønsket et lettere og mer startsikkert alternativ for små fossile påhengsmotorer. Løsningen ble stille og kompakte elmotorer for maritimt bruk, sammen med ledende batteriteknologi.
Supercharge
Supercharge leverte landets første flytende hurtigladestasjon for elbåter. Konseptet består av et habitat, som gjør at ladestasjonen passer perfekt på fjellet om vinteren og ved sjøen om sommeren.
Inpeq
Inpeq utvikler høyeffektive fremdriftssystemer basert på helt nye teknologiske prinsipper.
Powerdock
Fremtidens energibrygger on/off grid systemer.
Hurum Kraft
Hurum Kraft sin stolte tradisjon går helt tilbake til 1919 og er et av Norges eldste kraftselskap. Hovedgrunnen til suksessen ligger i enkle løsninger, prisbevisste avtaler og personlige oppfølging.
Eliasbåten
Redningsskøyta Elias kommer til Lydløs lørdag 17. juni, og ønsker små matroser velkommen ombord på tokt i Pollen.
Få informasjon først.
Meld deg på Lydløs nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrev fra Lydløs!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

STØTTESPILLERE

Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logo2020INC logo

LYDLØS DELTAR I goLEIF

Arise Health logo