Oppdag tjenester, produkter og prosjekter
Radinn
Sjekk ut disse elektriske surfebrettene med jetmotor. Velg mellom modellene X-Sport, Freeride og Carve. Hver modell har sine egne styrker og personlighet.
Manta 5
Manta5 Hydrofoiler XE-1 er verdens første hydrofilsykkel. Sykkelen passer for et bredt spekter av treningsnivåer, hvor du kan utforske kystlinjer, trene på vann, eller cruise langs innsjøen med venner og familie.
Kote Null
Kote Null ønsker å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og skjærgården i form av gode opplevelser. Hvis alle som bruker sjøen også tar litt vare på den, kan dette utgjøre store forskjeller i fremtiden.
Supercharge
Supercharge leverer hurtigladere til ulike behov og bransjer. Ladeløsningene er skalerbare og kan skreddersys etter den enkelte kunde og lokasjon. Supercharge har blant annet levert den flytende ladestasjonen for elbåter i Pollen i Arendal.
Plug
Plug tilbyr landstrøm og lading for alle typer fartøy. De hjelper havner og marinaer hele veien fra mulighetsstudie til drift og vedlikehold av ladeinstallasjoner. På Lydløs viser Plug ladestolper, normalladere, hurtigladere og mobile ladere.
Eldrift
Eldrifts kompakte, mobile lynlader-enheter gir strøm med stor effekt hver gang den elbåten trenger påfyll. Det modulbaserte ladesystem består av en ladeenhet (ELCHARGE™) + ett eller flere batterier (ELSTORE™) etter behov. Batteriene kan enkelt byttes ut, og kan lades raskt på en vanlig hurtiglader.
Strømsø Boats
Strømso Boats vil tilby elektriske rimelige båter og systemer som er bygget for å appellere til et bredt marked. På Lydløs viser de båter som allerede er til salgs, elmotorer og byggesett for ombygging, samt prosjektet Strømsø Electric Folkboat.

Canal Boats
Canal Boats Telemark AS er det første norske firmaet som leier ut 100% elektriske Greenline båter i cabincruiser klassen, både med og uten kaptein. Unn deg selv høy standard, luksus og velvære samtidig som du tar vare på naturen og havet som omgir deg.
Inpeq
Inpeq utvikler høyeffektive fremdriftssystemer basert på helt nye teknologiske prinsipper. INPEQ viser den store Class 1 båten "BP Valentino", som i årene fremover skal få en fullelektrisk drivlinje som skal oppnå samme ytelser som båten hadde i sin glansdager.
Boatia
Boatia tilbyr alt fra opplag, motorisering og skadehåndtering for de fleste typer båter. Botia er installatør og salgsledd for SeaDrive, teknisk montør for FreePower og samarbeider med andre om et marked som i årene som kommer vil etterspørre elektriske båter. Boatia har også vært med å starte Elbåtnettverket.
Univa
Univa er en premium marine utstyrsleverandør. På Lydløs viser Univa Vetus ELINE, et komplett elektrisk fremdriftsanlegg fra stikkontakt til propellmutter fra samme produsent.
SeaDrive
Norske SeaDrive produserer prisbelønte elektriske maritime drivlinjer uten kompromisser. De allsidige podene kan tilpasses nesten alle typer båter.

Støttespillere

Få informasjon først.
Meld deg på Lydløs nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på nyhetsbrev fra Lydløs! Vi deler månedlig informasjon og tips med relevans for alle som har interesse for fremtidens båtliv.
Oops! Something went wrong while submitting the form.